Menu
Cosul tau

Termeni si conditii

Plasarea unei comenzi catre S.C. DAB IT Factory S.R.L. reprezinta acordul dumneavoastra cu termenii si conditiile din sectiunea "Cum cumpar".

Informatiile furnizate catre S.C.DAB IT Factory S.R.L. sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor), conform legilor in vigoare. 

Fotografiile prezentate au caracter informativ, pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv si ele  nu constituie obligativitate contractuala. Specificatiile tehnice, preturile si stocurile sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si deasemenea nu constituie obligativitate contractuala. 

Discount-urile, reducerile si promotiile sunt valabile in limita stocului disponibil. Discount-urile, reducerile si promotiile nu sunt cumulative.

Pretul produselor poate conține erori de operare.

Toate produsele comercializate de catre S.C. DAB IT Factory S.R.L. sunt insotite de factura/bon fiscal si certificat de garantie.

In anumite cazuri (colete refuzate, produs adus la comanda, etc) se cere plata in avans, cu cardul sau prin transfer bancar.

Comenzile cu o valoare ce depaseste 5000 lei nu pot fi achitate prin ramburs. Modalitatea de plata pentru acestea este cu cardul sau prin transfer bancar.

Produsele comercializate de catre S.C. DAB IT Factory S.R.L. nu se livreaza insotite de accesorii (cabluri, mufe, adaptoare, suruburi, cd-uri de instalare etc.).

Unitatile PC asamblate de catre S.C. DAB IT Factory S.R.L. contin memorii RAM si SSD marca 2-Power, componente comercializate la categoria Componente subcategoria Componente noi.

Pierderea certificatului de garantie sau a facturii duce la pierderea garantiei . Stergerea seriei partiala sau totala de pe produse duce la pierderea garantiei .

S.C. DAB IT Factory S.R.L. isi rezerva dreptul de a refuza colaborarea cu clientii ce manifesta comportament si limbaj neadecvat (agresiv, licentios etc.)

Plata online folosind cardul

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, cu carduri cadou Sodexo sau Cardul didactica, in conditii de siguranta deplina. Cardurile bancare acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2).

Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzactii.

Pentru asigurarea securitatii tranzactiilor, dab-it.ro foloseste euplatesc.ro

Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie sa furnizati codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe fata cardului, fara spatii), data de expirare si ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura dumeaneavoastra (in functie de card, pot lipsi).

Tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii dumneavoastra.

Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele euplatesc.ro, dab-it.ro nu solicita si nu stocheaza niciun fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.

Specificatii

Cumparator - poate fi orice persoana fizica care are varsta peste 16 ani sau persoana juridica sau orice entitate juridica care efectueaza o Comanda catre www.dab-it.ro

Client – poate fi orice persoana fizica care are varsta peste 16 ani sau persoana juridica care are sau obtine acces la CONTINUT, prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie de catre www.dab-it.ro (electronic, telefonic, etc) 

Utilizator – orice persoana fizica care are varsta peste 16 ani sau persoana juridica inregistrata pe Site, care, prin finalizarea procesului de creare a Contului, si-a dat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului din sectiunea Termeni si Conditii Generale.

Vanzator - SC DAB IT Factory SRL, proprietar si administrator al site-ului www.dab-it.ro, cu sediul social  in Dumbravita, Centura Est, nr. 30,  cu numarul de inregistare la Registrul  Comertului: J35/1274/2016, CUI:  RO 35993233.

Comanda - un document electronic (e-mail) trimis de Cumparator catre Vanzator, prin care Cumparatorul specifica denumirea si cantitatea  produselor pe care acesta doreste sa le achizitioneze si totodata isi exprima acordul efectuarii platii acestora, conform preturilor de pe site-ul www.dab-it.ro si a termenilor si conditiilor de pe acest site.

Contract - o Comanda confirmata de catre Vanzator.

Preturi

Toate preturile indicate pentru produsele disponibile prin intermediul site-ului includ TVA si sunt exprimate in LEI. Taxele de livrare se adauga la pretul produselor si sunt indicate separat. Verificam in mod regulat ca toate preturile afisate pe site sa fie corecte, cu toate acestea, nu putem garanta absenta erorilor. In cazul in care se constata o eroare evidenta in ceea ce priveste pretul unui produs, vom oferi clientului posibilitatea de a achizitiona produsul la pretul corect sau de a anula comanda.

Returul

DAB IT FACTORY accepta returul echipamentelor comandate de pe site-ul www.dab-it.ro Conform OUG nr. 34/2014 (https://www.trusted.ro/faq-trusted-ro/oug-nr-34-2014/#art9), termenul legal in care pot fi returnate produsele este de 14 zile.Toate produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost primite, avand sigiliul intact.

Nu putem accepta produsele asupra carora au fost efectuate interventii neautorizate sau care au fost deteriorate, care prezinta urme de uzura sau folosire excesiva, zgarieturi, ciobituri, lovituri, socuri mecanice / electrice; de asemenea, nu putem accepta produsele care nu sunt insotite de toate accesoriile si de copii a tuturor documentelor cu care au fost livrate.

Licentele nu pot fi returnate, iar in cazul returului unui produs cumparat cu licenta nu se va inapoia contravaloarea licentei.

In cazul in care sigiliul a fost inlaturat NU se va inapoia contravaloarea echipamentului.

Inainte sa returnati produsele asigurati-va ca:

- nu sunt protejate de parole setate de dvs

- nu ati dezinstalat sistemele de operare sau alte programe cu care au fost livrate.

apoi completati formularul de retur.

Daca ati optat pentru rambursarea sumei platite la cumparare si produsul pe care l-ati returnat indeplineste conditiile de retur, banii vor fi inapoiati  in 14 zile calendaristice in contul indicat in scris de dvs.

Cheltuielile cu transportul returului sunt suportate de catre client.

!!! Conform legislatiei in vigoare politica de retur a produselor se aplica numai pentru achizitiile facute de persoane fizice.

Dreptul de retragere

(1) Cu exceptia cazurilor prevazute la art. 16, OU 34/2014, consumatorul beneficiaza de o perioada de 14 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanta sau dintr-un contract in afara spatiilor comerciale, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art. 13 alin. (3) si la art. 14

Exceptii

Exceptiile privind dreptul de retur sunt enumerate exemplificativ, fara a ne limita la urmatoarele (conform art. 16 OUG 34/2014):

·  Licente software (din aceasta categorie fac parte si produsele ce detin sisteme preinstalate);

·  Consumabile (acumulatori, cartuse imprimanta, etc.);

·  Produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecţie a sănătăţii sau din motive de igienă şi care au fost desigilate de consumator (ex: casti)

·  Produse confecţionate după specificaţiile prezentate de consumator sau personalizate în mod clar;

·  Extensii de garantii etc.

·  Produse al căror preţ depinde de fluctuaţiile de pe piaţa financiară pe care profesionistul nu le poate controla şi care pot avea loc pe parcursul perioadei de retragere;

De retinut

In cazurile in care produsele returnate au sigiliul Dab It  inlaturat, prezinta deteriorari sau sunt incomplete, prezinta urme de uzura, zgarieturi, lovituri, socuri electrice, accesorii lipsa, certificate de garantie lipsa, ne rezervam dreptul de a opri o suma din valoarea produsului (valoare cu TVA), suma ce va fi comunicata dupa evaluarea prejudiciilor aduse.

De asemenea, ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea returului in situatia unor abuzuri (returnari repetate).

Este foarte important sa verificati integritatea fizica a coletelor/produselor in momentul in care le primiti de la curier sau transportator, in prezenta acestuia si sa cereti intocmirea unui proces verbal de constatare a daunelor daca produsele prezinta urme de deteriorare sau sa refuzati receptionarea produsului. Orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare.

Pentru orice sesizari si reclamatii va rugam sa ne contactati la adresa: info@dab-it.ro 

Informaţiile despre Produsele şi serviciile prezentate în Pagina de Internet sunt sub rezerva greşelilor de tipar. Preţurile, informațiile despre Produse precum şi imaginile pot să conţină erori sau neconcordanțe.

Drepturi de autor

Continutul site-ului DAB-IT.RO - texte, imagini, grafica web, scripturi, programe, baze de date, precum si materialele ce fac obiectul comunicarilor prin email - apartine S.C. DAB-IT  S.R.L. si tertilor sai (producatori, furnizori, parteneri, colaboratori), fiind protejat de legea drepturilor de autor si cea a drepturilor de proprietate intelectuala si industriala.

Utilizarea sau reproducerea oricaror elemente din cele enumerate mai sus, fara acordul scris prealabil al SC DAB IT Factory SRL, se pedepseste conform legilor in vigoare.

SC DAB IT Factory SRL respecta dreptul la proprietea intelectuala a tertilor; in cazul in care considerati ca dab-it.ro contine informatii ce incalca vreun drept aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor, va rugam sa ne contactati la adresa de email vanzari@dab-it.ro.

Oferte promotionale

Pentru a va bucura de preturile reduse, va informam ca fiecare comanda poate include un singur articol la pretul promotional. Voucherele nu se pot aplica articolelor active intr-o promotie.


 Black friday

Pentru a asigura o experiență de cumpărături echitabilă și pentru a oferi șansa tuturor clienților noștri de a beneficia de cele mai mici preturi din an, ofertele de Black Friday sunt valabile in limita unei bucati per comanda.

Suntem conștienți de popularitatea produselor noastre și dorim să evităm situațiile în care un singur client ar putea cumpăra stocuri mari, limitând accesul altor persoane la acele produse.

Vă mulțumim pentru înțelegere și cooperare. Apreciem clienții noștri loiali și suntem dedicați să oferim o experiență de cumpărături plăcută pentru toată lumea.