Menu
Cosul tau

Tablete

O tabletă are multe domenii de lucru diferite, atât acasă, cât și la locul de muncă. Oferim tablete refurbished de la mai mulți producători. Indiferent  la ce doriți să utilizați tableta, puteți găsi una aici care să se potrivească necesităților dvs. la un preț foarte competitiv.

Tableta a schimbat în multe feluri relația noastră cu tehnologia digitală. Locul ei este de la jocul si mijloacele de învățare pentru copii, la întâlniri sau pentru o parte a bucătăriei. Aplicațiile sunt multe, iar dacă alegeți să cumpărați o tabletă refurbished de la noi, veți obține un instrument versatil la un preț competitiv. Ca întotdeauna când cumpărați de la noi, oferim garanție pentru produsele noastre. La Dab veți găsi tablete de la un număr mare de producători de renume, cu sisteme de operare precum iOS, Android sau Windows. În gama noastră veți găsi, de asemenea, dispozitive care sunt si tabletă și laptop, la care puteți scoate tastatura atunci când nu este utilizată. Indiferent dacă doriți o tableta pentru jocuri, să distrați copiii pentru călătorii lungi sau să vă păstrați colecția de rețete digitale în bucătărie, puteți găsi un echipament la noi care să se potrivească nevoilor dumneavoastră. Când cumpărați o tabletă refurbished de la noi, obțineți întotdeauna garanția produsului. În plus, aveti dreptul de retur 30 de zile si acces la servicii și asistență gratuite.

Producător: HP Cod Articol: 5555

garantie inclusa

ultimul produs

Echipamentul are un sigiliu de securitate pentru restrictionarea accesului, in acest fel prevenind interventia neautorizata la componentele interne ale echipamentului. Ruperea sigiliului duce la pierderea garantiei...
1.300,00lei
Afişare 1 - 1 din 1 (1 pagini)
DAB IT foloseste cookies pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora. Mai multe detalii aici.