Menu
Your Cart

Tablete

O tabletă are multe domenii de lucru diferite, atât acasă, cât și la locul de muncă. Oferim tablete refurbished de la mai mulți producători. Indiferent  la ce doriți să utilizați tableta, puteți găsi una aici care să se potrivească necesităților dvs. la un preț foarte competitiv.

Tableta a schimbat în multe feluri relația noastră cu tehnologia digitală. Locul ei este de la jocul si mijloacele de învățare pentru copii, la întâlniri sau pentru o parte a bucătăriei. Aplicațiile sunt multe, iar dacă alegeți să cumpărați o tabletă refurbished de la noi, veți obține un instrument versatil la un preț competitiv. Ca întotdeauna când cumpărați de la noi, oferim garanție pentru produsele noastre. La Dab veți găsi tablete de la un număr mare de producători de renume, cu sisteme de operare precum iOS, Android sau Windows. În gama noastră veți găsi, de asemenea, dispozitive care sunt si tabletă și laptop, la care puteți scoate tastatura atunci când nu este utilizată. Indiferent dacă doriți o tableta pentru jocuri, să distrați copiii pentru călătorii lungi sau să vă păstrați colecția de rețete digitale în bucătărie, puteți găsi un echipament la noi care să se potrivească nevoilor dumneavoastră. Dacă dețineți deja mai multe gadgeturi Apple, probabil că doriți un iPad, iar daca apreciati accesul la o mare varietate de aplicații și / sau pentru a utiliza serviciile Google în special, o tableta Android vi se va potrivi mai bine. În gama noastră veți găsi câteva modele din seria Samsung Galaxy Tab, care a devenit una dintre cele mai populare atunci când vine vorba de tablete cu Android ca sistem de operare. Când cumpărați o tabletă refurbished de la noi, obțineți întotdeauna garanția produsului. În plus, aveti dreptul de retur 30 de zile si acces la servicii și asistență gratuite.

Nu sunt produse în această categorie.

DAB IT foloseste cookies pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora. Mai multe detalii aici.