Menu
Cosul tau

Software windows

Puteți cumpăra un produs pe care trebuie doar să-l activați și să îl utilizați, fara sa mai fie nevoie să căutați specialist și să așteptați.

Microsoft printr-un program special dedicat echipamentelor refurbished, permite instalarea sistemul original de operare Windows pe acestea la un pret extrem de avantajos. Acest program oferă posibilitatea de a transmite toate avantajele și beneficiile partenerilor noștri.

Deasemenea Microsoft incurajeaza refolosirea echipamentelor IT punand la dispozitie o varianta mult mai accesibila financiar a sistemului de operare Windows, incercand sa contribuie astfel in mod pozitiv la impactului pe care producerea si reciclarea echipamentelor IT il au asupra mediului.

Sistemul original de operare Windows este la fel de important pentru echipamentele refurbished ca si pentru cele noi.

Numai sistemul de operare Windows original oferă stabilitate și beneficiaza de actualizari si imbunatatiri constante.

Adăugați software-ul legal original în coș alaturi de echipamentul dvs.!


Licenta Windows 10 Home Refurbished
Licenta Windows 10 Home Refurbished
Licenta Windows 10 Home Refurbished

Licenta Windows 10 Home Refurbished

  • Detalii: se vinde la orice sistem sau laptop cumpărat de la noi!
95 Lei
Licenta Windows 10 PRO refurbished
Licenta Windows 10 PRO refurbished
Licenta Windows 10 PRO refurbished

Licenta Windows 10 PRO refurbished

  • Detalii: se vinde la orice sistem sau laptop cumpărat de la noi!
165 Lei


Licenta Windows 10 Refurbished este destinata echipamentelor IT avand data fabricatiei a placii de baza mai mare de 6 luni,se activeaza pe un singur produs si este valabila pe toata durata vietii acestuia. Destinatarul licentelor Windows 10 Ref poate fi persoana fizica sau societate comerciala.

De ce sa NU folosiți versiuni piratate de Windows:

  • In primul rand pentru ca este ilegal!!
  • Aproape toate versiunile piratate de Windows sunt recunoscute ca viruși de către un antivirus decent. Ca urmare, nu știți niciodată dacă datele voastre private sunt expediate către terți.
  • Datorita update-urilor puteți ajunge în siuatia in care vi se poate tăia arbitrar accesul la fișiere obligându-vă să plătiți pentru recuperarea datelor dacă vreți să mai vedeți vreodată pozele din vacanță sau proiectul la care lucrați de mult timp.
  • Va expuneți la niște riscuri semnificative de securitate.

Dab IT va oferă posibilitatea achiziționării sistemelor si laptopurilor refurbished cu licențe preinstalate Windows 10 refurbished la preturi foarte mici.

Activare licență Windows 10

Când cumpărați un dispozitiv care rulează Windows 10, va trebui să activați sistemul de operare Windows utilizând cheia de produs de pe Certificatul de autenticitate atașat la dispozitiv.

Notă

Pentru a elimina pelicula gri ce ascunde cheia de produs, răzuiți-o ușor folosind o monedă sau unghia. (eticheta se afla lipita pe PC sau, in cazul laptopului, pe spatele sau sub bateria acestuia)

  • Selectați butonul Start , apoi selectați Setări > Actualizare și securitate > Activare.
  • Selectați Modificați cheia de produs.
  • Tastați cheia de produs găsită pe certificatul de autenticitate și urmați instrucțiunile.
DAB IT foloseste cookies pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora. Mai multe detalii aici.