Menu
Cosul tau

Retururi

DAB IT FACTORY accepta returul echipamentelor comandate de pe site-ul www.dab-it.ro Conform OUG nr. 34/2014 (https://www.trusted.ro/faq-trusted-ro/oug-nr-34-2014/#art9), termenul legal in care pot fi returnate produsele este de 14 zile.

Toate produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost primite, avand sigiliul intact.

Nu putem accepta produsele asupra carora au fost efectuate interventii neautorizate sau care au fost deteriorate, care prezinta urme de uzura sau folosire excesiva, zgarieturi, ciobituri, lovituri, socuri mecanice / electrice; de asemenea, nu putem accepta produsele care nu sunt insotite de toate accesoriile si de copii a tuturor documentelor cu care au fost livrate.

Licentele nu pot fi returnate, iar in cazul returului unui produs cumparat cu licenta nu se va inapoia contravaloarea licentei.

In cazul in care sigiliul a fost inlaturat NU se va inapoia contravaloarea echipamentului.

Persoanele juridice nu au posibilitatea de retragere unilaterala din contract.

Returnarea produsului se va efectua pe cheltuiala clientului.


Inainte sa returnati produsele asigurati-va ca:

- nu sunt protejate de parole setate de dvs.

- nu ati dezinstalat sistemele de operare sau alte programe cu care au fost livrate.

apoi completati formularul de retur.

Daca ati optat pentru rambursarea sumei platite la cumparare si produsul pe care l-ati returnat indeplineste conditiile de retur, banii vor fi inapoiati in 14 zile calendaristice.

Cheltuielile cu transportul returului sunt suportate de catre client.

Restituirea sumelor achitate (fara sumele reprezentand transportul prin curier) vor fi facute doar prin transfer bancar, in contul indicat in scris.

!!! Conform legislatiei in vigoare politica de retur a produselor se aplica numai pentru achizitiile facute de persoane fizice.


Dreptul de retragere

(1) Cu exceptia cazurilor prevazute la art. 16, consumatorul beneficiaza de o perioada de 14 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanta sau dintr-un contract in afara spatiilor comerciale, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art. 13 alin. (3) si la art. 14


Exceptii

Exceptiile privind dreptul de retur sunt enumerate exemplificativ, fara a ne limita la urmatoarele (conform art. 16 OUG 34/2014):

·  Licente software (din aceasta categorie fac parte si produsele ce detin sisteme preinstalate);

·  Consumabile (acumulatori, cartuse imprimanta, etc.);

·  Produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecţie a sănătăţii sau din motive de igienă şi care au fost desigilate de consumator (ex: casti)

·  Produse confecţionate după specificaţiile prezentate de consumator sau personalizate în mod clar;

·  Extensii de garantii etc.

·  Produse al căror preţ depinde de fluctuaţiile de pe piaţa financiară pe care profesionistul nu le poate controla şi care pot avea loc pe parcursul perioadei de retragere;


De retinut

In cazurile in care produsele returnate au sigiliul DAB IT FACTORY inlaturat, prezinta deteriorari sau sunt incomplete, prezinta urme de uzura, zgarieturi, lovituri, socuri electrice, accesorii lipsa, certificate de garantie lipsa, ne rezervam dreptul de a opri o suma din valoarea produsului (valoare cu TVA), suma ce va fi comunicata dupa evaluarea prejudiciilor aduse.

De asemenea, ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea returului in situatia unor abuzuri (returnari repetate).

Va rugam verificati integritatea fizica a coletelor in momentul in care le primiti de la curier, in prezenta acestuia si cereti intocmirea unui proces verbal de constatare a daunelor daca produsele prezinta urme de deteriorare. Orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare.

Pentru orice sesizari si reclamatii va rugam sa ne contactati la adresa: info@dab-it.ro


Formular de retur
Informaţii despre produs și motivul de returnare
Captcha