Menu
Your Cart

Puncte recompensă

Produsele cumparate de pe acest site iti pot aduce ca bonus, puncte recompensa. Pe baza acestora, vei putea cumpara orice produs de pe www.dab-it.ro. Comenzile vor putea fi achitate cu aceste puncte, daca acumulezi suficiente poti opta sa platesti cu puncte produsele comandate, fara sa coste nimic in plus. De punctele recompensa beneficiaza toti clientii fideli ai magazinului nostru online, care sunt inregistrati si autentificati pe site, respectiv, au un cont creat pe acest site si efectueaza comanda fiind autentificati in contul de client de pe site.

Clientii care comanda produse fara sa aiba un cont pe acest site, ori chiar daca detin un cont pe acest site dar nu sunt autentificati (logati) in contul lor de pe acest site in momentul in care aleg produsele si fac comanda, NU VOR BENEFICIA DE PUNCTE RECOMPENSA pentru produsele cumparate de pe acest site!

Pentru a beneficia de punctele recompensa, trebuie sa ai un cont pe acest site www.dab-it.ro. Crearea unui cont este foarte simpla si dureaza doar cateva minute.

Pentru a crea un cont pe site click aici 

Cum functioneaza sistemul de puncte ?

Produsele comercializate pe acest site, au afisat atat un pret in LEI cat si unul in puncte, dar si numarul de puncte pe care il acumulezi achizitionand acel produs.

Pentru achitarea produselor cu puncte se considera ca un punct este echivalent cu  5 lei.

Pentru clientii inregistrati si logati, exista optiunea platii in lei, puncte sau mixt.

DAB IT foloseste cookies pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora. Mai multe detalii aici.