Contact: 0256401066 sau 0726177542

Modalitati de plata

Plata produselor comandate pe site-ul www.dab-it.ro poate fi facuta in momentul primirii produselor (ramburs la curier), cu cardul in momentul plasarii comenzii sau prin intermediul transferului bancar, în avans.

 

Preţul produselor

În momentul în care vei fi contactat telefonic pentru confirmarea produselor, vei fi notificat cu privire la preţul final. Preţul final plătit de client este format din preţul produselor comandate şi eventualele cheltuieli de livrare şi/sau încasare. Dab IT nu percepe nici o taxă suplimentară clientului la cumpărarea produselor. Pentru orice taxă percepută în plus, te rugăm să ne contactezi imediat utilizând datele de pe pagina de contact.

 

Rate fara dobândă

Programul Rate fara dobanda este disponibil pentru orice cumparaturi efectuate cu cardul de cumparaturi Raiffeisen Bank in magazinele partenere ale bancii. Programul nu este valabil pentru cumparaturile efectuate online.

Cum functioneaza facilitatea Rate fara dobanda: 

·        Platesti cu cardul de cumparaturi la comerciantul partener al bancii si soliciti plata in 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 sau 10  rate;

·        Urmaresti in raportul lunar de activitate datele referitoare la rata egala fara dobanda si la rambursare (suma minima de plata va contine doar 5% din rata lunara fara dobanda);

·        Rambursezi rata lunara pana la data scadentei pentru a beneficia de dobanda 0%.

 

Plata online cu cardul

  Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina.Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD(inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2).

Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzactii.

Pentru asigurarea securitatii tranzactiilor, dab-it.ro foloseste mobilpay.ro.

Plata in puncte recompensa

Pentru clientii inregistrati si logati, exista optiunea platii in lei, puncte recompensa sau mixt.
Mai multe detalii gasiti aici.