Menu
Cosul tau
Facebook Pixel

Mousepad gaming ASUS ROG Scabbard negru

Mousepad gaming ASUS ROG Scabbard negru
Mousepad gaming ASUS ROG Scabbard negru
Produs indisponibil
Mousepad gaming ASUS ROG Scabbard negru
Mousepad gaming ASUS ROG Scabbard negru
Mousepad gaming ASUS ROG Scabbard negru
306,73lei
Preţul în puncte de recompensă: 61
  • Stoc epuizat
  • Cod Articol 90MP00S0-B0UA00
  • Greutate: 0.00kg

Mousepad Gaming ASUS ROG Scabbard, dimensiuni foarte mari, bază cauciucată, cusături anti-rupere foarte rezistente, litere glow-in-the-dark

  • Optimizat pentru alunecarea ușoară a mouse-ului
  • Dimensiuni foarte mari pentru a susține toate accesoriile voastre pentru jocuri
  • Bază ROG cauciucată, de culoare roșie, pentru prevenirea alunecării
  • Cusături anti-rupere foarte rezistente
  • Țesătură Cordura Lite rezistentă la stropi și rezistentă
  • Litere ROG Scabbard Glow-in-the dark

ROG SCABBARD

ROG Scabbard pregătește scena pentru cele mai epice lupte și victorii uimitoare. Fabricat din țesătură Cordura® Lite, rezistent la stropi și la pete, acest mousepad oferă spațiu sporit pentru mouse și echipament de joc, ceea ce îl face terenul ideal de luptă pentru jocuri. Cu litere strălucitoare în întuneric, margini cusute anti-rupere foarte rezistente și o bază ROG cauciucată, de culoare roșie, pentru prevenirea alunecării, ROG Scabbard este cel mai bun aliat al dvs. pentru jocuri.

https://channel.asus.com/materialfiles/imagefiles/3D3130FC1_127810_b.jpg

DURABILITATE SUPERIOARĂ ȘI REZISTENȚĂ LA STROPI

ROG Scabbard protejează împotriva băuturilor vărsate din greșeală, fiind în același timp ușor de întreținut. Fabricat din țesătură Cordura Lite - materialul ales pentru marci de atletism internaționale și militare de top, are rezistentă la stropi și rezistentă la petele, oferă o suprafață de urmărire consistentă și sensibilă și se păstrează în condiții intemeiate.

SUPRAFAȚĂ OPTIMIZATĂ DE JOC

Suprafața de țesătură textilă este proiectată pentru a oferi o suprafață netedă, cu frecare adecvată, excelent atât pentru senzorii optici cât și pentru cei laser. Iar suprafața de 2 mm grosime, ușor amortizată aduce un nivel suplimentar de confort pentru jocuri.

DIMENSIUNI FOARTE GENEROASE

Această suprafață mare, cu o dimensiune de 900 x 400 x 2 mm, acoperă toate echipamentele dvs. de joc și nevoile de accesorii, inclusiv laptop, tastatură și mouse. În plină luptă, vă protejează biroul împotriva vărsărilor de băuturi și a zgârieturilor.

STRĂLUCESTE ÎN ÎNTUNERIC

Designul curat ROG Scabbard se îmbină perfect în orice configurare. Când luminile se sting și este timpul pentru joc, ROG Scabbard strălucește în întuneric adaugând o estetică interesantă zonei tale de joc.

PROIECTAT PENTRU A REZISTA

Cu suprafața sa durabilă din țesătură Cordura Lite, marginile cusute anti-rupere foarte rezistente și o bază ROG cauciucată, de culoare roșie, pentru prevenirea alunecării care prinde cu fermitate orice suprafață, ROG Scabbard este un mousepad de gaming de lungă durată conceput pentru a îndura cele mai grele dintre bătălii și mult mai mult

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Captcha
DAB IT foloseste cookies pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora. Mai multe detalii aici.