Menu
Cosul tau

Monitoare Refurbished

Monitore refurbished: calitate la un preț accesibil

Căutați monitoare de bună calitate la un preț accesibil? Atunci gama noastră de monitoare refurbished este cea mai bună alegere pentru dumneavoastră.

Ce este un monitor refurbished?

Un monitor refurbished este un monitor care a fost returnat de un utilizator, de obicei o companie sau un utilizator individual. Motivele returnării pot fi diverse, dar multe dintre ele nu sunt defecte reale. După ce ajung la noi, aceste monitoare sunt testate minuțios și reparate dacă este necesar, pentru a fi readuse la performanțele specificate de producător. Toate monitoarele refurbished din magazinul nostru online sunt testate înainte de a fi comercializate, astfel încât să le puteți utiliza imediat ce ajung la dumneavoastră, cu performanțe optime.

Avantaje:

Gama noastră de monitoare refurbished oferă o serie de avantaje, inclusiv:

  • Prețuri accesibile: Monitoarele refurbished sunt disponibile la prețuri semnificativ mai mici decât cele noi. În unele cazuri, puteți economisi chiar și jumătate din prețul unui monitor nou.
  • Performanțe ridicate: Monitoarele refurbished sunt testate și reparate pentru a se asigura că funcționează la performanțele specificate de producător.
  • Garantie: Toate monitoarele refurbished din magazinul nostru online sunt acoperite de o garanție de 12 luni.

Cum să alegeți un monitor refurbished:

Atunci când alegeți un monitor refurbished, este important să luați în considerare următoarele:

  • Tipul de monitor: Alegeți un monitor care să fie potrivit pentru nevoile dumneavoastră. Există o varietate de tipuri de monitoare disponibile, inclusiv monitoare LCD, LED și OLED.
  • Dimensiunea: Alegeți o dimensiune a ecranului care să fie confortabilă pentru dumneavoastră.
  • Rezoluția: Rezoluția ecranului afectează claritatea imaginii.
  • Timp de răspuns: Timpul de răspuns afectează fluiditatea imaginii în mișcare.

Gama noastră de monitoare refurbished este o modalitate excelentă de a obține monitoare de bună calitate la un preț accesibil. Cu o gamă largă de modele din care puteți alege, suntem siguri că veți găsi monitorul potrivit pentru dumneavoastră.

La comandă
Producător: ASUS Cod Articol: 39590

garantie inclusa

Stoc epuizat

Caracteristici si specificatii:- Monitor LED, diagonala de 28 inch- Model refurbished cu tehnologie de ultima generatie- Rezolutie Full HD pentru imagini clare si detaliate- Rata de refresh de 60Hz pentru o experienta fluida- Luminozitate de 300 cd/m² pentru culori vibrante si luminozitate ridicata-..
695,00lei
La comandă
Producător: PHILIPS Cod Articol: 40956

garantie inclusa

Stoc epuizat

Philips BDL4835QL este un monitor LED cu diagonala de 48 inch, care se remarca prin caracteristicile sale rafinate si performante. Avand tehnologia Ambilight de ultima generatie, monitorul poate oferi o experienta vizuala unica, transformand parcul tau de divertisment in propria ta sala de cinema ac..
780,00lei
Afişare 1 - 2 din 2 (1 pagini)