Menu
Cosul tau

Monitoare Refurbished

Cauti monitoare de buna calitate, care sa se incadreze intr-un buget mai mic? Atunci gama noastra de monitoare refurbished este cea mai buna alegere pe care o poti face. Cu astfel de monitoare va fi mai usor sa obtii produsul de care ai nevoie fara sa aloci un buget considerabil in acest sens. Monitoarele din magazinul nostru online sunt testate inainte de a fi comercializate, astfel incat sa le poti utiliza imediat ce ajung la tine, cu performante optime.

Ce este un monitor refurbished?

Un monitor refurbished este un monitor care s-a intors de la utilizatori, acestia fiind de cele mai multe ori firme sau utilizatori independenti care au returnat produsul din motive variate, multe dintre ele nefiind de fapt defectiuni. Odata ajunse la noi, aceste monitoare sunt testate minutios si sunt reparate daca este nevoie, pentru a fi readuse la performantele specificate de producator. Niciun monitor refurbished nu este listat in magazinul nostru online inainte de a fi testat de noi si inainte de a ne asigura ca functioneaza perfect.

Ce avantaje ofera gama de monitoare refurbished?

In momentul in care cumperi monitoare refurbished, ai o serie de avantaje considerabile. In primul rand, trebuie sa mentionam pretul, pentru ca vei gasi monitoare si la jumatate din pretul pe care acelasi produs il are atunci cand este nou. Atunci cand vorbim despre produse cu performante ridicate, acest aspect este foarte important pentru ca preturile sunt considerabile si economiile oferite de un produs second hand sunt de asemenea mai mari. In cazul in care trebuie sa cumperi un numar mai mare de monitoare, este si mai bine pentru ca te vei incadra mai usor in bugetul alocat, astfel incat sa poti acoperi necesarul de monitoare pentru intreaga firma sau pentru toata scoala, respectiv pentru toti angajatii din institutie care au nevoie de astfel de monitoare.

Un monitor refurbished este insotit de garantie?

Da, toate monitoarele refurbished pe care le gasesti in magazinul nostru online au si garantie. Dupa ce sunt verificate si reparate, dupa caz, acestor monitoare li se aloca si certificatul de garantie, astfel incat, in cazul in care apar probleme cu produsul, desi sansele sunt reduse, sa poti fi acoperit si sa beneficiezi de reparatii gratuite sau chiar de inlocuirea produsului daca este necesar. Tinand cont de toate aceste avantaje, este evident ca un monitor second hand se va dovedi mai economic, mai usor de achizitionat si mai util, atat pentru companii cat si pentru utilizatorii individuali.

Producător: LG Cod Articol: 22264

garantie inclusa

ultimul produs

Monitor Refurbished LG 47LD450, LED, 47" , Informatii grad uzura: Monitorul prezinta pete de presiune pe ecran, fara picior...
330,00lei
Producător: PHILIPS Cod Articol: 22263

garantie inclusa

ultimul produs

Monitor Refurbished PHILIPS BLD4230OE, LED, 42", Informatii grad uzura: Monitorul prezinta pete de presiune pe ecran, pixel mort, carcasa zgariata, fara picior...
360,00lei
Producător: PIONEER Cod Articol: 1970

garantie inclusa

ultimul produs

Monitor Refurbished PIONEER 42MXE20, LED, 42", Informatii grad uzura: Monitorul prezinta pete de presiune pe ecran, fara picior..
340,00lei
Hot
Producător: SAMSUNG Cod Articol: 2180

garantie inclusa

ultimul produs

Monitor Refurbished SAMSUNG 320PX, LED 32", Informatii grad uzura: Monitorul prezinta fine urme de uzura, fara picior..
350,00lei
Hot
Producător: SAMSUNG Cod Articol: 29457

garantie inclusa

ultimul produs

Monitor Refurbished Samsung LE40S81B, LED, 40", Informatii grad uzura: Monitorul prezinta pete pe ecran si luminozitate scazuta, fara picior...
335,00lei
Producător: SAMSUNG Cod Articol: 10816

garantie inclusa

ultimul produs

Monitor Refurbished Samsung LE55B655T2W, LED, 55", Informatii grad uzura: Monitorul prezinta pete de presiune pe ecran, fara picior...
450,00lei
Producător: SAMSUNG Cod Articol: 10801

garantie inclusa

ultimul produs

Monitor Refurbished Samsung SyncMaster 403T, LED, 40", Informatii grad uzura: Monitorul prerzinta zgarieturi si pete de presiune pe display, fara picior...
280,00lei
Producător: LG Cod Articol: 22267

garantie inclusa

ultimul produs

Monitor Second Hand LG 37LC46, LED, 37", Informatii grad uzura: Monitorul prezinta pete de presiune pe ecran, fara picior..
238,00lei
Producător: SONY Cod Articol: 23521

garantie inclusa

ultimul produs

Monitor-TV Refurbished Sony TV KDL-52Z4500, LCD, 52", Informatii grad uzura: Monitorul prezinta luminozitate scazuta, fara picior, fara telecomanda..
800,00lei
Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)
DAB IT foloseste cookies pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora. Mai multe detalii aici.