Menu
Cosul tau

Monitoare Refurbished

Cauti monitoare de buna calitate, care sa se incadreze intr-un buget mai mic? Atunci gama noastra de monitoare refurbished este cea mai buna alegere pe care o poti face. Cu astfel de monitoare va fi mai usor sa obtii produsul de care ai nevoie fara sa aloci un buget considerabil in acest sens. Monitoarele din magazinul nostru online sunt testate inainte de a fi comercializate, astfel incat sa le poti utiliza imediat ce ajung la tine, cu performante optime.

Ce este un monitor refurbished?

Un monitor refurbished este un monitor care s-a intors de la utilizatori, acestia fiind de cele mai multe ori firme sau utilizatori independenti care au returnat produsul din motive variate, multe dintre ele nefiind de fapt defectiuni. Odata ajunse la noi, aceste monitoare sunt testate minutios si sunt reparate daca este nevoie, pentru a fi readuse la performantele specificate de producator. Niciun monitor refurbished nu este listat in magazinul nostru online inainte de a fi testat de noi si inainte de a ne asigura ca functioneaza perfect.

Ce avantaje ofera gama de monitoare refurbished?

In momentul in care cumperi monitoare refurbished, ai o serie de avantaje considerabile. In primul rand, trebuie sa mentionam pretul, pentru ca vei gasi monitoare si la jumatate din pretul pe care acelasi produs il are atunci cand este nou. Atunci cand vorbim despre produse cu performante ridicate, acest aspect este foarte important pentru ca preturile sunt considerabile si economiile oferite de un produs second hand sunt de asemenea mai mari. In cazul in care trebuie sa cumperi un numar mai mare de monitoare, este si mai bine pentru ca te vei incadra mai usor in bugetul alocat, astfel incat sa poti acoperi necesarul de monitoare pentru intreaga firma sau pentru toata scoala, respectiv pentru toti angajatii din institutie care au nevoie de astfel de monitoare.

Un monitor refurbished este insotit de garantie?

Da, toate monitoarele refurbished pe care le gasesti in magazinul nostru online au si garantie. Dupa ce sunt verificate si reparate, dupa caz, acestor monitoare li se aloca si certificatul de garantie, astfel incat, in cazul in care apar probleme cu produsul, desi sansele sunt reduse, sa poti fi acoperit si sa beneficiezi de reparatii gratuite sau chiar de inlocuirea produsului daca este necesar. Tinand cont de toate aceste avantaje, este evident ca un monitor second hand se va dovedi mai economic, mai usor de achizitionat si mai util, atat pentru companii cat si pentru utilizatorii individuali.

Hot
Producător: AEG Cod Articol: 23497

garantie inclusa

ultimele 10 produse

Monitor Second Hand AEG CTV 4893 DVB-T, LED, 10.2", Informatii grad uzura: Produs in stare foarte buna, foarte putin folosit...
190,00lei
Hot
Producător: LENCO Cod Articol: 23498

garantie inclusa

ultimele 7 produse

Monitor Second Hand LENCO DVT 1001/V2, LED, 10", Informatii grad uzura: Produs in stare foarte buna, foarte putin folosit...
190,00lei
Producător: FURUNO Cod Articol: 17097

garantie inclusa

ultimul produs

Monitor FURUNO ELECTRIC FEC, LED, 15", Informatii grad uzura: Produs in stare foarte buna, foarte putin folosit...
420,00lei
Producător: SCOTT Cod Articol: 23499

garantie inclusa

ultimele 5 produse

Monitor Second Hand SCOTT CTX 110 HTW, LED, 10", Informatii grad uzura: Produs in stare foarte buna, foarte putin folosit...
190,00lei
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)
DAB IT foloseste cookies pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora. Mai multe detalii aici.