Menu
Cosul tau

Monitoare Second Hand

Ai nevoie de monitoare second hand  pe care sa le gasesti la preturi reduse si care sa raspunda tuturor cerintelor tale? In magazinul nostru online DAB IT poti gasi o gama diversificata de monitoare din care sa il identifici pe cel potrivit pentru tine.

Ce este un monitor second hand?

Un monitor second hand este un monitor care a fost utilizat si recuperat de la utilizatori, verificat si reparat daca a fost necesar, pentru ca acum sa functioneze impecabil, conform specificatiilor producatorului. Aceste monitoare au diverse surse, unele fiind doar returnate dupa una sau doua utilizari, din diverse motive, reprezentand produse aproape noi, care doar au fost scoase din cutie. Pretul lor  este mult mai mic decat pretul unui monitor normal si reprezinta astfel o solutie pentru toti cei care vor un monitor mai bun pentru calculatorul lor sau un monitor care sa il inlocuiasca pe cel vechi, dar care nu au un buget foarte mare alocat in sensul acesta.

Ce avantaje ai atunci cand cumperi un monitor second hand?

Gama de monitoare second hand vine cu mai multe avantaje demne de mentionat. Pretul este unul dintre aceste avantaje. Poti gasi un monitor second hand la mai putin de jumatate din pretul unui monitor nou cu aceleasi specificatii, ceea ce inseamna ca poti aloca un buget mai mic pentru un produs foarte performant. Diferenta de pret devine foarte vizibila in momentul in care vorbim despre monitoare foarte complexe.

Un alt avantaj este faptul ca atunci cand vrei sa cumperi monitoare in numar mare, asa cum se intampla in cazul firmelor sau in cazul unitatilor de invatamant, lucrurile tind sa se schimbe considerabil si in ceea ce priveste alocarea bugetului. Tendinta este aceea de a renunta la performanta pentru a obtine un pret mai mic, dar cu monitoare second hand vei avea calitate si performanta la un pret mai mic.

Un monitor second hand are garantie ?

Desigur, atunci cand cumperi un monitor second hand din magazinul nostru online, vei primi si garantie, astfel incat, atunci cand se intampla ceva sa poti fi acoperit. In plus, toate monitoarele care sunt listate in magazinul nostru online trec prin verificari ample, astfel incat, la tine sa ajunga un monitor care functioneaza conform specificatiilor initiale ale producatorului. Poti gasi monitoare simple, de dimensiuni mici, dar si monitoare cu performante ridicate, de dimensiuni mari, utilizate in special de persoanele care lucreaza in domeniul editarii foto video sau in gaming. 

Producător: DELL Cod Articol: 37601

garantie inclusa

ultimele Ultimele 3 produse

Monitor Refurbished  DELL U3419W, LED, 34", Informatii grad uzura: Pete foarte fine pe ecran alb/usoare urme de uzura pe carcasa..Descriere produs:Imagini captivante: curbura accentuată a ecranului îmbunătățește câmpul vizual, reduce reflexiile și creează o focalizare vizuală aproape ..
1.390,00lei
Hot
Producător: DELL Cod Articol: 37600

garantie inclusa

ultimele Ultimele 3 produse

Pierdeți-vă în vizualizări panoramice ce vă înconjoară cu totul.Imagini captivante: curbura accentuată a ecranului îmbunătățește câmpul vizual, reduce reflexiile și creează o focalizare vizuală aproape uniformă. Acest lucru reduce mișcarea ochilor pe ecran, permițându-vă să lucrați confortabil ..
1.590,00lei
Hot
Producător: SAMSUNG Cod Articol: 37602

garantie inclusa

ultimele 9 produse

Monitor Refurbished Samsung S32D850, LED, 32", Informatii grad uzura: Produs in stare foarte buna, foarte putin folosit...
1.099,00lei
Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)
DAB IT foloseste cookies pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora. Mai multe detalii aici.