Menu
Your Cart

Licente refurbished

Nu rata oferta de pre-instalare a licențelor Windows!!!


  • adaugă pentru 95 lei Windows 10 Home refurbished
  • adaugă pentru 165 lei Windows 10 PRO refurbished

 la orice sistem sau laptop cumpărat de la noi!


Licenta Windows 10 Refurbished este destinata echipamentelor IT avand data fabricatiei a placii de baza mai mare de 6 luni,se activeaza pe un singur produs si este valabila pe toata durata vietii acestuia. Destinatarul licentelor Windows 10 Ref poate fi persoana fizica sau societate comerciala.


De ce sa NU folosiți versiuni piratate de Windows:

  • In primul rand pentru ca este ilegal!!
  • Aproape toate versiunile piratate de Windows sunt recunoscute ca viruși de către un antivirus decent. Ca urmare, nu știți niciodată dacă datele voastre private sunt expediate către terți.
  • Datorita update-urilor puteți ajunge în siuatia in care vi se poate tăia arbitrar accesul la fișiere obligându-vă să plătiți pentru recuperarea datelor dacă vreți să mai vedeți vreodată pozele din vacanță sau proiectul la care lucrați de mult timp.
  • Va expuneți la niște riscuri semnificative de securitate.


Dab IT Computers va oferă posibilitatea achiziționării sistemelor si laptopurilor refurbished cu licențe preinstalate Windows 10 refurbished la preturi foarte mici.


Activare licență Windows 10

Când cumpărați un dispozitiv care rulează Windows 10, va trebui să activați Windows utilizând cheia de produs de pe Certificatul de autenticitate atașat la dispozitiv. 


Notă

Pentru a elimina pelicula gri ce ascunde cheia de produs, răzuiți-o ușor folosind o monedă sau unghia. (eticheta se afla lipita pe PC sau, in cazul laptopului, pe spatele sau sub bateria acestuia)


1.     Selectați butonul Start , apoi selectați Setări  > Actualizare și securitate  > Activare.

2.     Selectați Modificați cheia de produs

3.     Tastați cheia de produs găsită pe certificatul de autenticitate și urmați instrucțiunile.

DAB IT foloseste cookies pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora. Mai multe detalii aici.