Menu
Your Cart

Informatii livrare

Produsele achizitionate de la DAB IT vor fi livrate in maxim 48 h lucratoare, din momentul inregistrarii comenzii. In cazul in care vor interveni intarzieri in procesul de livrare, vei fi notificat de catre unul din consultantii nostri.

Livrare

In momentul inregistrarii comenzii se genereaza un email de confirmare, care te asigura ca solicitarea a fost inregistrata si vei fi contactat de operatorii DAB IT in termen de 24h lucratoare,  pentru a stabili ultimele detalii de livrare.

Transportul se face cu NemoExpress -curier rapid- fiind gratuit pentru orice produs la oferta sau comanda peste 200 de lei, in cele peste 5200 de localitati unde Nemo Express are acoperire.

Transportul este GRATUIT - în cazul în care comanda depășește suma de 200 LEI. Pentru comenzile sub 200 lei se percepe o taxa de 20 lei/colet. Plata transportului pentru produsele trimise in garantie va fi suportata de catre Client - Dus si de catre Dab– intors. Comanda catre curier se face de catre un reprezentant Dab iar valoarea este de 20 lei.

Important!!! Verificați integritatea coletului si a produselor comandate în prezența curierului; orice reclamație ulterioară nu va fi luată în considerare. 

DAB IT foloseste cookies pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora. Mai multe detalii aici.