Menu
Your Cart

Despre noi

DAB IT exista pe piata din Romania din 2001. Initial am colaborat numai cu persoane juridice de pe integ teritoriul tarii, carora le-am oferit produse IT in sistem en gros. Datorita oportunitatilor din domeniul IT, am efectuat, inca de la infiintare, investitii importante in dezvoltarea unei infrastructuri solide si in extinderea spatiilor de depozitare. Impreuna cu investitia in sistemul propriu-zis de vanzare, am construit o echipa de profesionisti, pentru a-i satisface pe deplin pe clientii nostri.

Am pornit aceasta afacere in primul rand din pasiune pentru calculatoare. Iar din 2001 functionam full-time cu un depozit aflat langa Timisoara. Din vara anului 2013, depozitul a prins forma unui magazin IT. Suntem adeptii serviciilor de calitate si, pentru noi, standardele sunt foarte importante. Niciodata nu am dorit sa maximizam profitul pe spatele clientilor, care sunt cei mai de pret parteneri ai nostri si cu care dorim sa avem o colaborare pe termen lung si stabila.

In momentul de fata, colaboram pe plan extern cu furnizori de sisteme de brand, cum ar fi IBM, Dell, HP, Fujitsu-Siemens si altii. De fapt, garantia calitatii pe care o oferim este transmisa de catre acestia, iar brand-urile de renume constituie un fundament al afacerii noastre.


DE CE SĂ CUMPĂR DE LA DAB IT?

Noi incurajam la maxim tranzactiile refurbished de orice gen. Totusi, consideram ca aceasta practica trebuie sa se desfasoare intr-un mediu controlat:

1. Nu vindem doar un produs, vindem si garantia calitatii impreuna cu acesta.

2. Toate produsele noastre sunt testate inainte de comercializare.

3. Oferim garantie contractuala tuturor produselor pe care le comercializam, evident, impreuna cu toate actele contabile legale.

4. Suntem niste persoane deschise, asteptam intotdeauna sugestiile si criticile voastre si ne perfectionam pe baza acestora.

5. Suntem deja de 15 ani pe piata si vom ramane mult timp de acum inainte – puteti fi siguri ca ne veti gasi mereu in acelasi loc.

6. Avem o gama larga de produse, insa puteti oricand sa ne cereti un produs anume, care nu este pe site, printr-un simplu contact, iar noi vom face tot posibilul sa il obtinem pentru voi.


DE CE SĂ CUMPĂR UN PRODUS REFURBISHED?

Primul si cel mai important motiv, din punctul nostru de vedere, este pretul. Un produs refurbished achizitionat de la noi poate costa cu minim 50% mai putin decat ar costa acelasi produs la prima mana, in orice magazin din tara. Politica noastra este de a reduce pe cat posibil preturile de vanzare, in favoarea voastra, a clientilor nostri.

Credeti ca, din punct de vedere al calitatii, durabilitatii si fiabilitatii, produsele refurbished sunt inferioare celor noi? In aceasta privinta, va vom da un exemplu personal. Majoritatea tehnicii de calcul si a echipamentelor de la noi din birouri si din depozit, pe care le utilizam zilnic, au aceeasi sursa de provenienta ca si produsele pe care le vindem pe site. Evident, orice produs poate, la un moment dat, sa esueze – insa faptul ca acesta este un produs refurbished, nu ii mareste sansele de a esua mai frecvent decat un produs nou. Noi credem cu adevarat ca produsele pe care le comercializam sunt produse puternice, majoritatea extrem de apreciate si bine cotate de catre specialistii din exterior.

Pe piata componentelor si a sistemelor IT discutia despre perfomante este una complexa datorita faptului ca de la o zi la alta apar produse noi, iar fabricantii acestor produse sunt intr-o continua lupta in dezvoltarea acestora. Mereu se descopera ceva nou, mereu se implementeaza o noua tehnologie si mereu se imping produse noi catre consumator, lucru care face ca produsele din generatiile anterioare sa isi piarda din valoare si implicit sa li se scada preturile, dar de cele mai multe ori sa fie considerate inferioare. Noi avem incredere in aceasta dezvoltare continua de pe piata IT, insa dorim sa va invatam si pe voi cum sa profitati de acest lucru. De ce sa cumperi un produs de ultima generatie cand nevoile tale curente nu necesita nici macar 50% din puterea acestuia? De ce sa faci o investitie de 2-3 ori mai mare pentru a obtine un produs pe care, de fapt, nu il vei utiliza la potential maxim? Iata o tema de gandire!

DAB IT foloseste cookies pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora. Mai multe detalii aici.