Contact: 0256401066 sau 0726177542

Dab IT daruieste!


   De nenumărate ori ni se cere ajutorul sau implicarea în câte o cauză unde un echipament IT face diferența.

Pană acum am încercat să intervenim în măsura posibilităților și a timpului disponibil și sperăm că am reușit să ii mulțumim pe toți care au avut încredere în noi și ne-au contactat.

   Știind că sunt multe situații unde un echipament sau accesoriu IT contează, iar resursele sunt inexistente sau insuficiente, ne-a venit ideea unei pagini publice unde noi oferim iar voi ne direcționați spre cei care au nevoie.
Cum?

   Urmărește campaniile de pe pagina noastră de Facebook  DAB IT Dăruiește        

              https://www.facebook.com/DabITComputersDaruieste
   Pune comentariu la postarea produsului oferit se propun cazuri, urmând ca cel cu maxim de like-uri sa fie declarat câștigător iar produsul sa plece spre cauza/situația/persoana alese de voi.

   Cum și pană acum am ajutat de la persoane fizice la instituții publice (școli & spitale) și de acum acceptăm propuneri pt probleme întâlnite de la instituții pana la premii pentru tombole în scopul strângerii donațiilor. (bineînțeles ne rezervăm dreptul de a verifica și descalifica propunerile inadecvate)

   Știm că nu putem împăca pe toată lumea asa că vă rugăm să vă dați concursul la evitarea conflictelor și să înțelegeți că facem tot posibilul să ajutăm.