Atunci cand alegeti cele mai bune mini PC-uri pentru intreprinderile mici, cautati dispozitive in care sa aveti incredere, asa cum sunt cele de pe Dab-IT.ro. Daca afacerea apreciaza atat spatiul, cat si puterea de calcul, mini PC-urile ofera performanta desktop intr-un pachet compact, configurabil si eficient din punct de vedere energetic. Aflati ce specificatii vor avea cel mai mare impact si ce alte caracteristici ar trebui sa luati in considerare.

Mini PC-uri versus desktop-uri traditionale

Poate va intrebati, de ce ar trebui sa luati in considerare un mini PC pentru afaceri mici in loc de un desktop traditional cu aceeasi performanta?

Raspunsul: spatiu. Pentru multe intreprinderi mici, gestionarea cresterii inseamna si gestionarea spatiului. Daca nu aveti loc pentru un laptop sau un desktop traditional, un mini PC poate fi potrivit. Nu numai ca un mini PC  se poate ascunde in spatele unui monitor, designul sau portabil ofera flexibilitate pentru a va reconfigura cu usurinta biroul sau magazinul. Cu un design pe cat de inteligent, pe atat de compact, angajatii nu vor trebui sa sacrifice productivitatea sau creativitatea.

Mini PC-urile sunt captivante dincolo de designul lor agil si capacitatea lor buna, oferind o mare valoare de versatilitate si experiente inovatoare cu confidentialitate, securitate si cea mai recenta tehnologie pentru conectivitate si colaborare.

Spatiul este adesea un premiu pentru intreprinderile mici. In timp ce un calculator complet are de obicei cel putin 22 de inci inaltime - cu latimi si adancimi de 8 si 24 de inchi, un mini PC are o inaltime mai mica de 2 inchi, cu o amprenta  de putin peste 4 x 4 inchi.

Versatilitate

Mini PC-urile pot fi configurate in moduri si locuri creative. Utilizati un mini PC pentru  semnalizare digitala, chioscuri interactive, ecrane in sali de conferinte sau aplicatii IoT incorporate. De asemenea, angajatii se pot bucura de o gama larga de functii pentru a imbunatati sarcinile zilnice de productivitate, videoconferinte si experiente multimedia.

Valoare

Mini PC-urile necesita putina energie in comparatie cu desktop-urile. Componentele cu putere redusa nu produc multa caldura, asa ca nu veti avea nevoie de ventilatoare care consuma energie pentru a mentine masinile racoroase in spatii mici. Daca durabilitatea si economiile de energie sunt importante pentru afacerea pe care o aveti, puteti alege un mini PC certificat Energy Star pentru a asigura un consum eficient de energie.

PC-urile cu factor de forma mic se bazeaza pe CPU, RAM si stocare pentru a oferi performante comparabile cu cele ale unui desktop traditional. Daca nu ati migrat inca la Windows 11, puteti face asta selectand un mini PC cu cel mai recent sistem de operare Windows deja instalat.

Procesor (CPU)

 

Procesorul este creierul unui mini PC. Daca angajatii trebuie sa se ocupe de sarcini de calcul intensive - ganditi-va ca lucreaza in foi de calcul grele de date sau programe de design grafic - aveti nevoie de performanta reala. Il puteti gasi in mini PC-uri alimentate de cele mai recente procesoare Intel® Core™ pe care le cunoasteti si in care aveti incredere.