Menu
Cosul tau

New Year Sales - Sisteme desktop

Cel mai vandut
Producător: FUJITSU Cod Articol: 3863

garantie inclusa

ultimul produs

Calculatorul FUJITSU PRIMERGY TX120 este de tip refurbishedCe inseamna "refurbished" ?In traducere acest termen inseamna “reconditionat” si se poate aplica la orice produs, fie el din IT sau alte domenii.Produsele reconditionate sunt produse care trec printr-un proces specific, cu scopul d..
525,00lei
Cel mai vandut
Producător: HP Cod Articol: 8796

garantie inclusa

ultimul produs

Calculatorul HP 6300 Pro SFF este de tip refurbishedCe inseamna "refurbished" ?In traducere acest termen inseamna “reconditionat” si se poate aplica la orice produs, fie el din IT sau alte domenii.Produsele reconditionate sunt produse care trec printr-un proces specific, cu scopul de a le ..
475,00lei
Producător: HP Cod Articol: 18912

garantie inclusa

ultimul produs

Calculatorul HP Compaq Elite 8300 SFF este de tip refurbishedCe inseamna "refurbished" ?In traducere acest termen inseamna “reconditionat” si se poate aplica la orice produs, fie el din IT sau alte domenii.Produsele reconditionate sunt produse care trec printr-un proces specific, cu s..
1.050,00lei
Producător: Acer Cod Articol: 12255

garantie inclusa

ultimul produs

Calculatorul ACER Veriton 3600GT este de tip refurbished Ce inseamna "refurbished" ? In traducere acest termen inseamna “reconditionat” si se poate aplica la orice produs, fie el din IT sau alte domenii. Produsele reconditionate sunt produse care trec printr-un proces specific..
250,00lei
Cel mai vandut
Producător: HP Cod Articol: 8541

garantie inclusa

ultimul produs

Calculatorul HP 6300 Pro SFF este de tip refurbished Ce inseamna "refurbished" ? In traducere acest termen inseamna “reconditionat” si se poate aplica la orice produs, fie el din IT sau alte domenii. Produsele reconditionate sunt produse care trec printr-un proces specific, cu..
440,00lei
Producător: HP Cod Articol: 19711

garantie inclusa

ultimele 2 produse

Calculatorul HP 6300 PRO este de tip refurbished Ce inseamna "refurbished" ? In traducere acest termen inseamna “reconditionat” si se poate aplica la orice produs, fie el din IT sau alte domenii. Produsele reconditionate sunt produse care trec printr-un proces specific, cu scopul d..
290,00lei
Producător: HP Cod Articol: 19707

garantie inclusa

ultimele 2 produse

Calculatorul HP Compaq Pro 6300 este de tip refurbished Ce inseamna "refurbished" ? In traducere acest termen inseamna “reconditionat” si se poate aplica la orice produs, fie el din IT sau alte domenii. Produsele reconditionate sunt produse care trec printr-un proces specific, cu s..
290,00lei
Producător: HP Cod Articol: 19713

garantie inclusa

ultimele 2 produse

Echipamentul are un sigiliu de securitate pentru restrictionarea accesului, in acest fel prevenind interventia neautorizata la componentele interne ale echipamentului. Ruperea sigiliului duce la pierderea garantiei...
280,00lei
Producător: HP Cod Articol: 19960

garantie inclusa

ultimul produs

Calculatorul HP Z200 WORKSTATION SFF este de tip refurbished Ce inseamna "refurbished" ? In traducere acest termen inseamna “reconditionat” si se poate aplica la orice produs, fie el din IT sau alte domenii. Produsele reconditionate sunt produse care trec printr-un proces ..
270,00lei
Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)
DAB IT foloseste cookies pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora. Mai multe detalii aici.